Letterpress, het drukwerk dat je voelt.

Letterpress is een druktechniek die zijn oorsprong vind in boekdruk. Het bedrukken van de kaarten wordt niet gedaan met een printer maar met een machine die de ambacht van de drukkerij is. De werkwijze is nog van de oude stempel en inkt die door mensenhanden aangebracht word. Het is te vergelijken met een brief schrijven met een vulpen of tikken op de computer.

 

Wij verzorgen het drukwerk voor die momenten in het leven die slechts een paar keer voorkomen in een mensenleven.

Van de geboorte tot het overlijden en alles wat er tussen zit.

 

Familiedrukwerk maken is niet zomaar even een kaartje printen. Vaak gaat het om ingrijpende, mooie en bijzondere momenten, waar veel emotie bij hoort.

Persoonlijk contact is daarbij heel belangrijk. Zodra we een opdracht aannemen, zijn we 24 u p/dag bereikbaar om alles tot in de details te kunnen verwerken.

Als u aan geeft de kaart zo snel mogelijk te willen versturen, kan het dus best voorkomen dat we u en berichtje sturen op zondagochtend om te vragen of we de kaartjes kunnen komen brengen.

 

Geboortekaartjes. 

Het drukken van de kaarten starten we pas op het moment dat u voor 100 % tevreden bent met het ontwerp.

Na de geboorte geeft u de gegevens zoals de geboortedatum, gewicht en lengte aan ons door. Dit mag per mail, telefonisch of via de app. Wij verwerken deze dan in het ontwerp en sturen u nog eenmaal een digitale proef via de mail. Na uw goedkeuring drukken of printen wij de kaarten.

Zodra de kaarten klaar zijn, kunt u ze op komen halen, maar wij kunnen ze ook per post verzenden of zelfs bij u thuis komen brengen.

De enveloppen kunt u desgewenst eerder ontvangen, zodat u de adressen alvast kunt schrijven.

 

Huwelijkskaarten of jubileumkaarten. 

Ook voor uw mooiste dag maken wij passende kaarten. Menukaarten voor het diner, in dezelfde stijl? Geen probleem.

 

Rouwkaarten. 

Ook voor de uitvaart van uw dierbare kunt u bij ons een mooie, passende kaart laten maken..

We drukken kaarten met foto's op Oud Hollands papier met scheprand, maar ook op Biotop of luxe papiersoorten gemaakt van katoen zoals Cranes en Gmund

 

Rouwdrukwerk kunnen wij binnen 24 uur leveren. 365 dagen per jaar. Dus ook op zaterdag en zondag. Neem wel altijd even telefonisch contact met ons op.